Malzemeler:
1 paket pandispanya unu
4 yumurta
2-3 yemek kasigi su
2-3 yemek kasigi sivi yag
25 gr kakao
Islatmak icin:
100 ml sut
1 yemek kasigi toz seker
1 paket pandispanya unu
4 yumurta
2-3 yemek kasigi su
2-3 yemek kasigi sivi yag
25 gr kakao
Islatmak icin:
100 ml sut
1 yemek kasigi toz seker
Krema icin:
1 paket pasta kremasi
300 ml buzdolabinda sogutulmus sut
1 paket pasta kremasi
300 ml buzdolabinda sogutulmus sut
Hazirlanisi:
Pandispanya unu yumurta su siviyag ve kakao ile 7-8 dakika cirpin. Tarifine gore pisirip sogutun ve enlemesine ikiye kesin. 1 cay bardagi sut ile 1 yemek kasigi sekeri karistirin ve pandispanyanin iki katinida islatin. Pasta kremasini sut ile cirpin. Pandispanyanin ilk katina bir miktar surun. Ikinci kati uzerine kapatin kalan pasta kremasi ile pastayi kaplayip susleyin. Soguk servis yapin.
Pandispanya unu yumurta su siviyag ve kakao ile 7-8 dakika cirpin. Tarifine gore pisirip sogutun ve enlemesine ikiye kesin. 1 cay bardagi sut ile 1 yemek kasigi sekeri karistirin ve pandispanyanin iki katinida islatin. Pasta kremasini sut ile cirpin. Pandispanyanin ilk katina bir miktar surun. Ikinci kati uzerine kapatin kalan pasta kremasi ile pastayi kaplayip susleyin. Soguk servis yapin.
Afiyet olsun...
Tags :
ayva tatlısı tarifi
,
Icecek tarifleri
,
tarifi
,
tarifler
,
Yemek Tarifleri
E-mail'in ile yeni yayınlarımızdan haberdar ol!
Yeni yayınlarımızdan haberdar olmak için e-postanı girmelisin.
Yorum yok!