6 Eylül 2015 Pazar

thumbnail

Yayla Çorbası

Malzemeler
1 su bardağı arpa şehriye, 
2 çorba kaşığı un, 
1 kase süzme yoğurt,
 5 su bardağı su, 
Tuz, Karabiber. 

Üzeri için Malzemeler
2 yemek kaşığı Tereyağı, 
1 tutam Nane, 
1 tutam kırmızı toz biber
Hazırlanışı
Arpa şehriyeleri kaynayan suya alın ve pişirin. Sosu için süzme yoğurt ve unu bir kasede çırpın, çorbanın suyundan azar azar ekleyerek ılıttığınız bu sosu çorba tenceresine karıştırarak ilave edin, 10 dakika kadar tıkırdatın. Üzeri için erittiğiniz tereyağına kırmızı toz biber ve naneyi ekleyin çorbanın içine ilave edin.

E-mail'in ile yeni yayınlarımızdan haberdar ol!

Yeni yayınlarımızdan haberdar olmak için e-postanı girmelisin.

Yorum yok!

Blogger tarafından desteklenmektedir.